VI HAR BREDDEN - UTAN ATT FÖRLORA DJUPET

Med GEBAB som leverantör får du tillgång till en bred kompetens – med djup kunskap inom varje område. GEBAB utför teknisk förvaltning, bygg och markentreprenad, byggservice, drivmedelsteknik inom oljeindustrin, installationer, miljöteknik och all form av akut service.  

GEBAB är din partner genom hela processen. Vi hjälper dig med ditt projekt redan i planerings- och projekteringsstadiet. Vårt breda utbud av tjänster gör det möjligt att upprätta handlingar, ritningar och erforderliga tillstånd för ditt projekt. Inget projekt inom området är för stort, eller litet, för oss.

Och det är inte bara vår kunskap som är bred – vi har också en bred geografisk täckning. GEBAB finns idag i både Göteborg, Helsingborg, Kristianstad, Örebro, Stockholm, Sundsvall och på ett antal depåer runtom i landet (välkommen om du har vägarna förbi).

Vår bredd innebär för dig som kund att du får tillgång till en komplett leverantör med de modernaste teknikerna när det gäller fordon, verktyg, hjälpmedel, IT och teknik i kombination med en kompetent personal med den senaste kunskapen. På så sätt kan vi erbjuda dig kompletta tjänster för just ditt projekt – oavsett storlek. Vi är specialiserade inom områden:   Akutservice, Drivmedelsinstallationer/Oljeindustrin, Byggnation och Markarbeten, Installationer, Miljöarbeten, Teknisk förvaltning.

 

Vi är specialiserade inom områden:

Akutservice, Drivmedelsinstallationer/OljeindustrinByggnation och Markarbeten, Installationer, Miljöarbeten, Teknisk förvaltning.